Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas met notensla, croutons, grana padano en truffel-mayonaise

Gemarineerde Noorse zalm met een crème van mierikswortel, basilicum,

limoen en groene asperges

Salade met bruschetta en mozarella uit de oven met aceto balsamico

Licht gebonden crèmesoep van knolselderij met bieslook en aardappelchips

Hoofdgerechten

Brochette van gamba’s met aardappelpuree en een compote van rode ui

Rosé gebraden tamme eendenborst met mandarijnen marmelade en

een jus van cashewnoten en hoisin

Klassieke “Boeuf bourguignon”van black angus met een stamppotje

van sjalot en andijvie

Gebraden ossenhaas met shiitaken en geconfijte witlof met een jus van

truffel en lenteuitjes

Desserts

Assortiment kazen met dadel-walnotenbrood en balsamicostroop

Mangoparfait met pure chocolade-mousse en een kletskop van kaneel

Crème brulée van koffie met mocca roomijs

Huisgemaakte appelcaree met vanilleroomijs

3-gangen a la carte € 29,50 pp